Bases legals
SORTEIG D’UN VIATGE A CÀLLER (LA SARDENYA)
ORGANITZAT PELS IOGURTS LA TORRE (representada per l’empresa Agrofresc, productes de la llet, SL) i VIATGES TERRA SARDA

BASES LEGALS

1.- Empresa organitzadora
Agrofresc, productes de la llet, SL, amb seu social a la masia Torre d’en Roca (Carretera C16z de Sallent a Balsareny, km 1,6 - 08650- Sallent (Barcelona)) amb CIF B65390726. i Viatges Terra Sarda, GC-002475 / Cal Malric s/n 08719 Rubió (Països Catalans) organitzen un sorteig d’un viatge a Cagliari (Sardenya) dirigida als consumidors que comprin productes La Torre.

2- Mecànica del concurs
VIATGES TERRA SARDA I ELS IOGURTS LA TORRE (GRUP AGROFRESC) sortegen un VIATGE A SARDENYA (Càller) PER A DUES PERSONES. EL VIATGE CONSISTEIX EN VOL I ESTANÇA INCLOSA PER A DOS NITS I DUES PERSONES.

L’usuari, per participar, ha de:
PRIMER: Comprar en la seva botiga habitual qualsevol dels següents productes làctics de la marca La Torre:
Iogurt natural La Torre pack2*125g
Iogurt natural La Torre pack8*125g
Iogurt natural La Torre 500g
Iogurt natural amb melmelada de maduixa La Torre pack2*125g
Iogurt natural amb melmelada de llimona La Torre pack2*125g
Iogurt natural amb melmelada de taronja La Torre pack2*125g
Iogurt desnatat La Torre pack2*125g
Iogurt desnatat La Torre pack8*125g
Iogurt desnatat amb melmelada de pinya i coco La Torre pack2*125g
Iogurt desnatat amb melmelada de llima i llimona La Torre pack2*125g
Iogurt desnatat amb melmelada de maduixa i taronja La Torre pack2*125g
Iogurt desnatat amb melmelada de préssec i mango La Torre pack2*125g
Iogurt desnatat amb melmelada de kiwi i poma La Torre pack2*125g
Iogurt desnatat amb melmelada de gerds i nabius La Torre pack2*125g
Kèfir BIO original La Torre pack2*125g
Kèfir BIO light La Torre pack2*125g
Kèfir BIO light berries La Torre pack2*125g
Kèfir BIO light cítrics La Torre pack2*125g
Iogurt BIO natural La Torre pack2*125g
Iogurt de cabra La Torre pack2*125g
Iogurt d’ovella La Torre pack2*125g


SEGON: Conservar el ticket de compra.
El comprador dels productes indicats de la marca La Torre haurà de conservar el ticket de compra perquè haurà d’obtenir la captura fotogràfica com a comprovant de la compra.

TERCER: Per participar, l’usuari haurà d’accedir al formulari creat amb la plataforma Easypromos. Es podrà accedir:
De manera directa: https://basicfront.easypromosapp.com/p/942566
O bé des del web: www.la-torre.cat/sorteig.html

Serà necessari emplenar tots els camps obligatoris per a participar.
Serà imprescindible adjuntar la fotografia del ticket de l’establiment com a comprovant de la compra de l’assortit de productes La Torre.
IMPORTANT:
** S’haurà de realitzar una fotografia del ticket de compra i adjuntar la foto en el formulari. Per a que la participació sigui vàlida, serà imprescindible que en la fotografia del ticket de compra es vegi clarament l’adquisició d’almenys un dels articles descrits en l’apartat anterior dins del període vàlid de la promoció.
** La promoció està limitada a un ticket per participació. En cas que el ticket de compra indiqui l’adquisició de més d’un dels productes anteriorment indicats, es comptabilitzarà com a una entrada per a la participació.
**Si es detecta un ús del mateix ticket de compra per a més d’un participant, quedarà exclòs de la promoció considerant-se nul·la, així com les entrades amb dades incorrectes.
**Qualsevol anomalia o modificació detectada en el ticket de compra quedarà exclosa de la participació (imatges manipulades, fotomuntatges o similars...)

QUART: Agrofresc, productes de la llet, SL es reserva el dret de modificar en qualsevol moment els productes participants en la promoció, ampliant o reduïnt l’àmbit de la mateixa. La promoció es regirà per les presents bases legals. Agrofresc, productes de la llet, SL es reserva el dret de modificar les bases legals en qualsevol moment sempre que ho consideri oportú. L’acceptació d’aquestes bases legals es condició necessària per a participar en el sorteig i, per tant, per a poder obtenir el premi. S’entendrà que tots els participants del sorteig, pel simple fet de participar en la mateixa, accepten les Bases Legals en la seva integritat i en les normes que regeixen el seu procediment.

3- Durada
El període per a participar en el concurs finalitzarà el 6 de gener del 2020 (dia inclòs).
El sorteig es realitzarà durant els dies 7 i 12 de gener 2020.

4- Requisits per a participar
Totes les persones majors de 18 anys que hagin adquirit productes La Torre.
Àrea geogràfica: Catalunya.

5- Sel·lecció del guanyador/a
Mtjançant l’aplicació d’EasyPromos, es seleccionarà una persona guanyadora de manera aleatòria.
Es contactarà amb la persona guanyadora per a gestionar el viatge.


6- Premi
El premi consisteix en:
* Vol Barcelona-Càller per a 2 persones (anada i tornada en Tarifa Basic).
* Estada de 2 nits en habitació doble en un hotel o B&B, esmorzar inclòs
* Data del viatge: Març 2020. Sortida divendres i arribada diumenge. Existeix la possibilitat de que es modifiquin les dates del viatge.

7- Limitacions
L’empresa es reserva el dret d’emprendre accions judicials contra aquelles persones que realitzen qualsevol tipus d’acte susceptible de ser considerat manipulació o falsificació del concurs.
L’empresa es reserva el dret d’efectuar canvis que ajudin al bon funcionament del concurs si és necessari per causa justa o per motius de força major que impedeixin dur-la a terme amb normalitat.
L’empresa es reserva el dret d’aplaçar o ampliar el període del concurs.

8- Protecció de dades
Les dades subministrades pels participants seran tractades confidencialment i recopilades en un fitxer de base de dades de caràcter personal, sent Agrofresc, productes de la llet SL i Viatges Terra Sarda els titulars i responsables de dit fitxer, amb la finalitat de realitzar el sorteig present i l’enviament d’informació comercial de l’empresa que puguin ser del seu interès. Agrofresc productes de la llet, SL i Viatges Terra Sarda garantitzen el cumpliment íntegre de la Llei Orgànica 15/199, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal en el tractament de les dades personals recollides en el present concurs.

9- Acceptació de les bases
La simple confirmació en el concurs implica l’acceptació de les presents bases, pel que la manifestació en el sentit de no acceptació de la totalitat o part de les mateixes implicarà la exclusió del participant i com a conseqüència d’això, Agrofresc, productes de la llet, quedarà alliberada del compliment de la obligació otorgada amb el participant.